Zomerfeesten

De zomerfeesten worden in verschillende weekenden in de omgeving georganiseerd door vele vrijwilligers. Het ene tentfeest is groot, de ander wat kleiner. Een of meerdere weekenden lang plezier voor iedereen.

Bekijk voor meer informatie:

Pasen

Jaarlijks wordt op eerste Paasdag het paasvuur (Twents: poasboaken) aangestoken in het oosten van Nederland en sommige andere Europese gebieden. In Overijssel branden er vele.
De jongeren uit de regio gaan liever naar de Paasparty in Bentelo. Daar brandt weliswaar ook een paasvuur, maar daar komen die 5000 jongeren niet voor!

Kasteel Weldam

Weldam is een kasteel, vroegere havezate en landgoed gelegen in de buurtschap Kerspel Goor in de gemeente Hof van Twente, nog geen tien minuten rijden vanaf Thil’s B&B.
Het kasteel wordt bewoond en is daarom niet toegankelijk voor bezoekers. De kasteeltuinen zijn tegen betaling wel te bezichtigen. Het landgoed om het kasteel heen is vrij te betreden gedurende de dag.

Huisdierenbegraafplaats

De huisdierenbegraafplaats (op de kruising Schoneveldsweg-Beldsweg, op 5 minuten afstand van de B&B) zal bij de een ‘n lach op z’n gezicht toveren, terwijl een ander onder de indruk zal zijn van de manier waarop gestorven huisdieren hier hun laatste rustplaats hebben gevonden. Hoe het ook zij, het is de moeite van het bekijken waard.

Landgoed Het Wienerveeld

Een natuurbegraafplaats, maar daarnaast ook een prachtige wandelroute die nabij Thil’s B&B ligt. Het landgoed bestaat uit loofbos, heide en een vijver. Er is een looproute die u langs de mooiste plekjes leidt tijdens uw bezoek. Het Wienerveeld, een voormalig landbouwgebied, is nog volop in ontwikkeling tot een doorgewinterd natuurgebied.

Meer toeristische informatie kunt u vinden via onderstaande links